Ulaz je prostor od velike koristi i značaja, ali ponekad je potcenjen. Uložili smo svu svoju energiju u dnevnu sobu i trpezariju, ali jasno je da je predsoblje ili predsoblje prvi prostor koji vidimo kada se vratimo kući i gde poželimo dobrodošlicu svim gostima. Stoga, ako želite ostaviti dobar prvi utisak i istovremeno uživati u svom domu čim uđete, onda je ovo prostor za fokusiranje. Evo glavnih saveta za uređenje ulaznih vrata koji će oduševiti Vaše goste!

Ne postoji tipična vrsta ulaza. Bilo da je u pitanju hodnik ili predsoblje, mali ili veliki prostor, uz ove savete možete napraviti ulaz koji odgovara Vama i Vašim potrebama i svidjanjima.

1. Stvorite "Vau" faktor pomoću dekora

Iznenadite svoje goste dekorima koje možda i ne očekuju da vide u hodniku-nečim što je zaista privlačno i impresivno. Ovo može biti veliki luster, umetničko platno na zidu ili glamurozno ogledalo. „Vau“ faktor može se stvoriti i sa trajnijim izborima poput tapeta ili zanimljivih podnih pločica. Ovo je soba u kojoj možete biti malo rizični i gde možete eksperimentisati.

2. Rasveta

Lepo osvetljen ulaz ostavlja utisak luksuznog i to možete postići sa skrivenim LED trakama, podnim lampama, plafonskim svetlom i mnogim drugim opcijama. Dakle pokušajte da lepo osvetlite ulaz spolja, kao i ulaz iznutra.

3. Neka Vaš ulaz bude personalizovan

Ovo je uglavnom za Vas, a zatim i za Vaše goste. Lepo je kada uđete u svoju kuću i da se odmah osetite toplo i udobno, da odmah dobijete taj ,,home sweet home” osećaj. Vaša omiljena porodična fotografija u velikom formatu ili čak i ceo zid ispunjen porodičnim fotografijama, pisani citat, umetničko platno ili skulptura mogu učiniti Vaš ulaz veoma ličnim i Vama prijatnim.

4. Budite hrabri

Ne plašite se da upotrebite smelije boje, niti nekonvencijalne predmete. Budući da nećete provoditi previše vremena u ovoj sobi, možete da dozvolite sebi da eksperimentišete sa različitim teksturama i bojama.

5. Zelenilo

Nikad ne možete promašiti sa zelenilom. Dodajte par biljaka, prirodnih ili veštačkih, podnih ili visećih, i time izbegnite utisak ,,hotelskog lobija”.