Šta nas pitaju

Trebaju Vam dodatne informacije?

Pogledajte odgovore na najčešća pitanja koja nam naši klijenti postavljaju.

Često postavljana pitanja

Svima koji žele da urede svoj životni prostor, bilo da imaju neku svoju ideju ili da su potpuno bez ikakve ideje. Lokacija na kojoj živite je nebitna.Usluga je namenjena svakome ko želi da na brz,jeftin i efikasan način dodje do željenog rešenja i izbegne skupe promašaje u budućem opremanju.

Rok za izradu projekta je do 7 dana od trenutka uplate avansa na naš račun.

Radi zadobijanja Vašeg poverenja i relaksiranja straha od plaćanja usluga online,naša usluga projketovanja kreće od trenutka kada nam uplatite samo 10 % ukupnog iznosa. Time želimo da Vam pokažemo ozbiljnost u pristupu poslu i preuzimamo težinu rizika pružanja online usluga na našu stranu. Ostatak iznosa uplaćujete kada dobijete obaveštenje da je Vaš projekat završen i spreman za slanje.Nakon izvršene uplate možete nam poslati uploadovan primerak uplatnice i čim dobijemo dokaz o uplati Vaš projekat se šalje na mail koji ste ostavili u pristupnom formularu.

Nakon dobijanja gotovog 3d rešenja,u naredna tri dana možete nas kontaktirati putem maila vezano za izmene, ukoliko smatrate da su neophodne.

Na osnovu dugogodišnjeg iskustva možemo se pohvaliti velikim brojem uspešno izradjenih projekata,te smatramo da je opcija 'nedopadanja' skoro nemoguća. Ukoliko se hipotetički tako nešto desi,povraćaja novca nema...jer kako kažu-"Lepota je u oku posmatrača",pa je time svidjanje tj. ne svidjanje relativno. Naša usluga će biti maksimalno profesionalna i dobro promišljena i kao takva se ne može osporiti,u sta se možete uveriti u našem bogatom portfoliu.

Da,možemo Vam uraditi tehničke crteže za sve majstore koji ce Vam biti od velikog značaja u izvodjenju radova oko renoviranja stana.

Ne,isključivo radimo stambene objekte a ne komercijalne.